In deze transparante wereld

Kunnen de kleine dingen van elke dag ons nog ontroeren? In deze transparante wereld

‘In deze transparante wereld’ is een ode aan het gewone leven. Het boek bundelt een reeks kleine, doordeweekse gebeurtenissen en toont een doorsnede uit het leven van hele gewone mensen. In luchtig maar poëtisch proza wordt de wereld volledig in haar blootje gezet, afgewisseld met hier en daar een raak puntdicht.

De wereld, onverbloemd en transparant. En vooral heel echt.

In april 2016 kwam ‘In deze transparante wereld’ meteen binnen in de top 10 van best verkochte Nederlandstalige poëzie in Vlaanderen. (bron: poëziecentrum)

tweede druk
2016, Uitgeverij Zeghetmettekst
ISBN 9789082392821

 

Anderen over het boek

Annelies Leysen filosofeert, observeert, bewondert en maakt van het resultaat literaire schilderijtjes. Kleine situaties waarin iedereen zich kan vinden zet zij beeldend op papier, soms heel kleurrijk dan weer in zwart-wit.
André Oyen

Deze dichter dwingt haar lezers ook met zachte, poëtische hand om stil te staan bij de kleine dingen in het leven die zo kunnen sprankelen. Zij tracht dan ook haar gedichten, die overvloeien van eenvoudige maar toch ook doordringende schoonheid, voor iedereen transparant te maken.
ZiZo Magazine

 

Bestel het boek

Bestel het boek door onderstaand formulier in te vullen. Ik bezorg je dan per e-mail de betaalgegevens en een bevestiging van ontvangst.